Хладилник Samsung RT38FEAADSP с диспенсър за вода и ледогенератор

Изчерпана наличност Хладилник Samsung RT38FEAADSP с диспенсър за вода и ледогенератор

Хладилник Samsung RT38FEAADSP с диспенсър за вода и ледогенератор

Устойчивостта е неизменна част от хладилника с горна камера Samsung 3050. Подкрепен с 10-годишна гаранция, устойчивият цифров инверторен компресор мощно, тихо и ефективно охлажда вътрешността на хладилника. Други функции, като зоната за овлажняване и свежест, както и режимът за бързо охлаждане, поддържат Вашите зеленчуци, плодове и месни продукти свежи по-дълго време. Също така, в продължение на много години ще се наслаждавате на иновации в съхранението, като рафта с лесно плъзгане.

Наслаждавайте се на икономия на енергия, по-малко шум и 10-годишна гаранция.
За разлика от конвенционалните компресори, които имат само два режима - на пускане и спиране, цифровият инверторен компресор на Samsung има 5 цикъла в зависимост от влажността и начина на употреба. Това спомага за поддържане на правилната температура, намалява износването на компресора за по-голяма устойчивост и свежда шума до минимум. Ще можете да сте спокойни благодарение на ниските сметки за електричество и 10-годишната гаранция.

Оптимална влажност за по-дълготрайна свежест.
Свежите плодове и зеленчуци са полезни за Вас, но какво е полезно за тях? Зоната за овлажняване и свежест на Samsung. Чекмеджето с интелигентен дизайн предлага идеалната среда за ябълки, тиквички и други, така че те да остават свежи по-дълго време. Плътното запечатване не позволява на влагата да избяга, когато влажността е ниска, а отворите за вентилация освобождават влагата при прекалено високи нива. Заедно с охладителната система, тези елементи поддържат оптималните нива на влажност, за да запазят продуктите Ви.

Удобно получавайте максималното от пространството за съхранение.
Да се протегнете в хладилника, за да вземете киселото мляко отзад често означава да заобикаляте препятствия, като например 7-блатова торта или буркан кисели краставички. Едно погрешно движение може да означава развалена глазура или счупен буркан на пода. Рафтът с лесно плъзгане е с въртящи се панти и лесно го изваждате, така че ефективно можете да организирате храните си и да имате лесен достъп до тях. Така без проблем виждате какво има най-отзад.

Предпазвайте своите хранителни продукти от разваляне, когато токът спре.
Предпазете храната от разваляне, в случай че спрат тока. Охлаждащите кутии се намират във вътрешността на фризера и поддържат храните замразени в продължение на до 1 час без електрическо захранване. Фризерът остава студен в продължение на 8 часа без захранване, така че няма опасност сладоледът Ви да се разтопи и месото да се развали.

Бързо охлаждане на храни и напитки за неочаквани събития.
Ако искате студена напитка за Вас или Вашите гости, но нямате такава? Режимът за бързо охлаждане се активира и вкарва студен въздух в хладилника, като температурата достига 1℃. Просто изберете режима на дисплея и ще имате студени напитки след 65 минути. Студени напитки, когато имате нужда от тях.

Правете повече лед и разполагайте с повече пространство.
Компактният автоматичен ледогенератор освобождава допълнително пространство за съхранение, защото използва само половината от пространството, което заемат конвенционалните модели, а прави почти същото количество лед – около 5 литра. Освен това не се налага да свързвате ледогенератора към източник на вода – просто напълвате големия контейнер за вода в хладилника и скоро ще имате лед.

Филтър за премахване на неприятни миризми.
Филтърът за премахване на миризми е направен от активен въглен и елиминира неприятните миризми, като поддържа свежестта на въздуха и вкуса на храните по-дълго време.

Леснодостъпен диспенсер.
Наслаждавайте се на студена вода, благодарение на вградения леснодостъпен диспенсер. Просто напълнете 4,5-литровия резервоар с вода и си наливайте вода от диспенсера, който удобно и ергономично е вграден във вратата на нивото на кръста, за да не се налага да се навеждате или ненужно да напрягате гърба си, когато си наливате вода.

Мултифункционално отделение за съхранение.
Мултифункционалното отделение за съхранение предлага безопасно, отделно място за съхраняване на нехранителни продукти, които трябва да се държат в хладилник, като например козметика или лекарства. Или пък можете да го използвате за сосове и дресинги. Отделението се изважда и удобно можете да го занесете до масата с цялото му съдържание с един курс.

Голяма кутия.
Голямото отворено отделение улеснява организирането и изваждането на предмети – дори и обемни храни, като големи кутии сладолед. Отделението се изважда до край за оптимално използване на пространството и благодарение на дизайна на чекмеджетата, можете да го отворите, дори и когато вратата на хладилника е отворена само до 90 градуса.

Ice Max.
Ice Max предлага гъвкаво решение с възможности за съхранение на лед. Две големи кутии в горната част гарантират, че ще разполагате с достатъчно лед през горещото лято или за големи купони. Когато Ви трябва по-малко лед, използвайте по-малките кутии за лед под автоматичния ледогенератор и освободете повече място за други замразени храни.

Нека здравословните храни си останат здравословни.
Поддържайте здравето на семейството си, като осигурите чиста среда за плодове, зеленчуци и малотрайни храни. Антибактериалната функция използва вътрешен вентилатор, за да прокара въздух през стерилизиращ филтър, който ефективно убива микробите и дори елиминира нежеланите миризми от въздуха. Можете да сте спокойни, че хладилникът Ви е зареден с хубава храна, а не с бактерии.

Гаранция: 2 години.

Характеристики на продукта
Брой компресори 1
Диспенсер за вода Не
Дисплей Не
Енергиен клас А+
За вграждане Не
Капацитет фризер [l] 87
Капацитет хладилна част [l] 298
Ледогенератор Да
Мини бар Не
Ниво на шума [dB] 39
Общ капацитет [l] 385
Размери [Ш/Д/В] [mm] 675x715x1785
Сигнал за отворена врата Не
Система No Frost Да
Тегло [kg] 73
Тип Горна камера
Цвят Сив

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
  • Марка Samsung
  • Код на продукта RT38FEAADSP
  • Наличност Изчерпана наличност
  • 1 001,00 лв.

Етикети: Хладилници, Samsung, Хладилник с диспенсър за вода и ледогенератор

Хладилник RT32FARADSP Изчерпана наличност
Хладилник Samsung RT32FARADSP с горна камера Устойчивостта е неизменна част от хладилника с горна..
840,00 лв.
Хладилник с фризер LG GBB530NSQPB Изчерпана наличност
Хладилник с фризер LG GBB530NSQPB Total No Frost Пестене на енергия, продължителна свежест, бърз..
1 345,00 лв.
Хладилник с фризер LG GBB539NSQPB Изчерпана наличност
Хладилник с фризер LG GBB539NSQPB Total No Frost Пестене на енергия, продължителна свежест, бърз..
1 375,50 лв.