Хладилник RT32FARADSP

Изчерпана наличност Хладилник RT32FARADSP

Хладилник Samsung RT32FARADSP с горна камера

Устойчивостта е неизменна част от хладилника с горна камера Samsung 3050. Подкрепен с 10-годишна гаранция, устойчивият цифров инверторен компресор мощно, тихо и ефективно охлажда вътрешността на хладилника. Други функции, като зоната за овлажняване и свежест, както и режимът за бързо охлаждане, поддържат Вашите зеленчуци, плодове и месни продукти свежи по-дълго време. Също така, в продължение на много години ще се наслаждавате на иновации в съхранението, като рафта с лесно плъзгане.

Наслаждавайте се на икономия на енергия, по-малко шум и 10-годишна гаранция.
За разлика от конвенционалните компресори, които имат само два режима - на пускане и спиране, цифровият инверторен компресор на Samsung има 5 цикъла в зависимост от влажността и начина на употреба. Това спомага за поддържане на правилната температура, намалява износването на компресора за по-голяма устойчивост и свежда шума до минимум. Ще можете да сте спокойни благодарение на ниските сметки за електричество и 10-годишната гаранция.

Оптимална влажност за по-дълготрайна свежест.
Свежите плодове и зеленчуци са полезни за Вас, но какво е полезно за тях? Зоната за овлажняване и свежест на Samsung. Чекмеджето с интелигентен дизайн предлага идеалната среда за ябълки, тиквички и други, така че те да остават свежи по-дълго време. Плътното запечатване не позволява на влагата да избяга, когато влажността е ниска, а отворите за вентилация освобождават влагата при прекалено високи нива. Заедно с охладителната система, тези елементи поддържат оптималните нива на влажност, за да запазят продуктите Ви.

Удобно получавайте максималното от пространството за съхранение.
Да се протегнете в хладилника, за да вземете киселото мляко отзад често означава да заобикаляте препятствия, като например 7-блатова торта или буркан кисели краставички. Едно погрешно движение може да означава развалена глазура или счупен буркан на пода. Рафтът с лесно плъзгане е с въртящи се панти и лесно го изваждате, така че ефективно можете да организирате храните си и да имате лесен достъп до тях. Така без проблем виждате какво има най-отзад.

Бързо охлаждане на храни и напитки за неочаквани събития.
Ако искате студена напитка за Вас или Вашите гости, но нямате такава? Режимът за бързо охлаждане се активира и вкарва студен въздух в хладилника, като температурата достига 1℃. Просто изберете режима на дисплея и ще имате студени напитки след 65 минути. Студени напитки, когато имате нужда от тях.

Нека здравословните храни си останат здравословни.
Поддържайте здравето на семейството си, като осигурите чиста среда за плодове, зеленчуци и малотрайни храни. Антибактериалната функция използва вътрешен вентилатор, за да прокара въздух през стерилизиращ филтър, който ефективно убива микробите и дори елиминира нежеланите миризми от въздуха. Можете да сте спокойни, че хладилникът Ви е зареден с хубава храна, а не с бактерии.

Гаранция: 2 години.

Характеристики на продукта
Брой компресори 1
Диспенсер за вода Не
Дисплей Не
Енергиен клас А+
За вграждане Не
Капацитет фризер [l] 72
Капацитет хладилна част [l] 250
Ледогенератор Twist Ice Maker
Мини бар Не
Ниво на шума [dB] 41
Общ капацитет [l] 322
Размери [Ш/Д/В] [mm] 600x671x1710
Сигнал за отворена врата Да
Система No Frost Да
Тегло [kg] 63
Тип Горна камера
Цвят Инокс

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
  • Марка Samsung
  • Код на продукта RT32FARADSP
  • Наличност Изчерпана наличност
  • 840,00 лв.

Етикети: Хладилници, Samsung, Хладилник с горна камера

Хладилник Samsung RT38FEAADSP с диспенсър за вода и ледогенератор Изчерпана наличност
Хладилник Samsung RT38FEAADSP с диспенсър за вода и ледогенератор Устойчивостта е неизменна част ..
1 001,00 лв.
Хладилник с фризер LG GBB530NSQPB Изчерпана наличност
Хладилник с фризер LG GBB530NSQPB Total No Frost Пестене на енергия, продължителна свежест, бърз..
1 345,00 лв.
Хладилник с фризер LG GBB539NSQPB Изчерпана наличност
Хладилник с фризер LG GBB539NSQPB Total No Frost Пестене на енергия, продължителна свежест, бърз..
1 375,50 лв.