Фурна Diplomat за вграждане DPL B 6009 OERB, таймер, push - бутони, вентилатор и грил

Изчерпана наличност Фурна Diplomat за вграждане DPL B 6009 OERB, таймер, push - бутони, вентилатор и грил
Само я погледнете – луксозен огледален дизайн, придаващ стил и класа на всяка кухня. Пригответе вкусна храна и я споделете с близките си.

Стилна и вградена

Вградена, за да не заема място, черен огледален панел, функционална, много модерни параметри. Подходяща за всяка кухня. С нея се готви вкусно и удобно. Безкомпромисна в качеството!

Съвременни екстри

В 58-литровата фурна можете да приготвите много.  Фурната е със скрити нагреватели, дигитален таймер с тъч скрийн, отделен терморегулатор и удобни пуш-бутони. Двойното стъкло на фурната, степенното й отваряне, грилът, вентилаторът за равномерно изпичане и множеството функции са доказателство, че тя е всичко, от което се нуждаете. Дори професионалните готвачи, които често трябва да приготвят едновременно няколко ястия в големи количества, са доволни от нея. С нея променяте пространството по начин, съответстващ на вашите нужди, дава ви необходимата гъвкавост в кухнята.

 Лесно почистване

Почистете лесно, благодарение на емайловото покритие Еasy Clean - само с вода, без препарати. Екологично и безвредно, спестява и пари за скъпи препарати. Необходимо е само да се налее ½ литър вода в тавата на фурната. След това да се включи фурната на 50 градуса и да се остави да работи 30 минути. Парата, която се образува при загряване, спомага за омекотяване на хранителните остатъци по стените на фурната и ги прави изключително лесни за премахване. После почистете фурната само с мека кърпа и готово. Лесно е, нали?

Подходяща за:

Делови и стилни хора, които знаят какво искат и не правят компромиси нито с качеството, нито с външния вид, нито с иновативните технологии. Подходяща за дома, в който живеете. За луксозна къща за гости или вила, която се отдава под наем За кухни в големи офиси, учреждения, институции    

Характеристики

- Цвят: черен - Огледално стъкло на фурната, Огледален панел. - Пуш бутони на панела. - Дигитален таймер с touch screen. - Степенно отваряне на фурната. - Двойно стъкло на вратата на фурната. - Вентилатор и осветление на фурната. - Грил. - 0+9 функции. - Телескопични водачи Hettich. - Отделен терморегулатор. - Тегло [kg] - 28 - Обем на фурната [L] - 58 - Мощност [W] - 2 200 - Размери [Ш/В/Д] [mm] - 595/595/610 - Гаранция: 2 години
Характеристики на продукта
Габаритни размери [Ш/Д/В] [mm] 595/610/595
Горен скрит нагревател 1200 W
Долен скрит нагревател 1000 W
Обем на фурната [L] 58
Размери [Ш/Д/В] [mm] 595/610/595
Тегло [kg] 28

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
  • Код на продукта 430/Diplomat
  • Наличност Изчерпана наличност
  • 499,00 лв.
Фурна за вграждане Samsung BF1C4T043 Изчерпана наличност
Фурна за вграждане Samsung BF1C4T043 Две е повече от едно при равномерно изпичане на множество яс..
625,00 лв.
Фурна за вграждане Samsung BF1C6G043 Изчерпана наличност
Фурна за вграждане Samsung BF1C6G043 Две е повече от едно при равномерно изпичане на множество яс..
672,00 лв.
Фурна за вграждане Samsung NV66F3523BS Изчерпана наличност
Фурна за вграждане Samsung NV66F3523BS Две е повече от едно при равномерно изпичане на множество ..
637,00 лв.
Фурна за вграждане Samsung NV70F3784LB Изчерпана наличност
Фурна за вграждане Samsung NV70F3784LB Две е повече от едно при равномерно изпичане на множество ..
995,00 лв.