Бойлер Diplomat Classic 80VANCYLIND, 80 L, 1980 W

Изчерпана наличност Бойлер Diplomat Classic 80VANCYLIND, 80 L, 1980 W
Трябва ви  изпитан бойлер, отговарящ на съвременните изисквания и европейски стандарти за качество и сигурност? Доверете се на класиката с Diplomat Classic. 

Устойчив на корозия, изпитан

Емайлираното покритие го прави  устойчив на корозия.  Снабден  с магнезиев анод, който също осигурява антикорозионна защита на нагревателя.  Водосъдържателят е тестван при 12 бара налягане.  Иновативният дизайн е подходящ за всеки интериор.

Изолация в помощ на икономичността

Важен фактор при избора на бойлер е и икономичността, която зависи от изолацията между водосъдържателя и кожуха. Този бойлер е  с изолация от безфреонов полиуретан до 5 см. Благодарение на този материал, водата би трябвало да се нагрява бързо и изстива бавно. От икономията на електроенергия  уредът може бързо да се изплати. Разполага с класически бутон за вкл./изкл. на бойлера , настройване на температурата и светодиод на реостата.

Защити за по-голяма сигурност

Ограничаващият  термостат  деактивира  нагревателя  в случай на прекомерно висока температура в бойлера или при неизправност на термостата за настройка на температурата. Предпазният клапан ще попречи  на  оттичането на водата отвътре в случай на спиране на водата и ще позволи тя да се източи от пробката при случай на прекомерно високо налягане в бойлера.  ВНИМАНИЕ: Абсолютно се забранява  експлатацията на бойлера  с неизправни или отстранени терморегулатори, термоизключвател и предпазен комбиниран вентил (клапан)! За ваша безопастност препоръчваме  да изключватебпйлера по време на къпане! При свързване на бойлера към електрическата мрежа да се спази правилното защитно  зануляване.  

Характеристки

- Обем [L] - 80 - Вертикален монтаж - Мощност [W] - 1980 - Изводи ВиК - 1/2" - ВиК изводи отдолу - Габаритни размери [D/H] [mm] - 426/916 - Работно налягане [bar] - 8 - Захранващо напрежение - 220 - 240 V ~ 50 [Hz] - Гаранция: 5 години - Механично управление - Емайлиран водосъдържател - Изолация от безфреонов полиуретан - Клас С - Терморегулатор
Характеристики на продукта
Габаритни размери [Д/В] [mm] 426/916
Гаранция 5 години
Захранващо напрежение 220 - 240V ~ 50 [Hz]
Изводи ВиК 1/2'' отдолу
Мощност [W] 1980
Обем [L] 80
Работно налягане [bar] 8
Тегло [kg] 26
Монтаж на бойлери
Монтаж Вертикален

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
  • Код на продукта 2027/Diplomat
  • Наличност Изчерпана наличност
  • 219,00 лв.

Възможни варианти

Бойлер Classic 80VDIGCYLIND, 80 л, 1980 W, дисплей Изчерпана наличност
Трябва ви изпитан бойлер, отговарящ на съвременните изисквания и  европейски стандарти за качес..
239,00 лв.
Бойлер Diplomat Classic 50VCYLIND, 50 L, 1980 W, терморегулатор Изчерпана наличност
Трябва ви изпитан бойлер, отговарящ на съвременните изисквания и  европейски стандарти за качес..
199,00 лв.